Info


FOTOGRAFIE MET FOCUS OP DE MENS EN DE SCHEEPVAART

Leona Fotografie is het bedrijf van Leona Meijer. Zij is een schippersdochter en dat gegeven heeft positieve sporen nagelaten. Haar passie voor de scheepvaart combineert zij van jongs af aan met een andere passie: Fotografie.

Leona’s roots liggen in Rotterdam, zo heeft ze jaren voor diverse havenbedrijven gewerkt. Waaronder SHB Havenpool Dit zie je terug in haar werk. Ze houdt van stoer, krachtig, maar gaat kwetsbaarheid niet uit de weg.
Leona heeft in 2012 de Fotovakschool met een diploma afgerond, daarna praktijkervaring opgedaan totdat zij in 2015 professioneel aan de slag ging met Leona Fotografie. Sindsdien heeft ze voor talrijke opdrachtgevers gefotografeerd. Voor de binnenvaart, voor bedrijven gerelateerd aan de scheepvaart, maar ook voor trendy magazines. Haar foto’s zijn onderscheidend en dat is opgemerkt.

Bedrijfsreportages
Haar voorkeuren zijn naast portretten en productfoto’s en zeker ook bedrijfsreportages. Een bedrijf in beeld weergeven kan zij als geen ander. Dat lukt alleen als je je verdiept in het bedrijf en je je inleeft in de mensen en de sfeer. Essentieel om het gewenste resultaat te krijgen.
Scheepvaart is veelzijdig; het imposante van de schepen, ondernemers die hun nek uitsteken en de bemanning die het allemaal mogelijk maakt in de praktijk. Ook de schil van toeleveranciers eromheen vindt Leona razend interessant. Vaak gerund door mensen met een schippersachtergrond en met een passie voor de branche.

Eigen studio
Leona werkt graag op locatie, daar waar het gebeurt. Toch kan dat kan niet altijd. In sommige omstandigheden is het belangrijk om een ideale fotografie-omgeving te creëren. Die is er in de vorm van haar eigen fotostudio aan de Molenvliet 107 in Zwijndrecht, voorzien van alle faciliteiten om de mooiste foto’s te kunnen maken. Zo bereikt zij haar doel: Fotografie met focus op de mens en de scheepvaart.

 

Prijzen fotografie :

  • Halve dag (4 uur) fotografie op locatie inclusief nabewerking: €500 ex Btw
  • Hele dag (8 uur) fotografie op locatie inclusief nabewerking: €900 ex Btw

Portretfotografie:

  • Fotoreportage op locatie of in de studio (1-2 personen) inclusief nabewerking: €250 ex Btw
  • Fotoreportage op locatie of in de studio (3-5 personen) inclusief nabewerking: €450 ex Btw
  • Fotoreportage op locatie of in de studio (6-10 personen) inclusief nabewerking: €750 ex btw

Voor bedrijfsfotografie en portretfotografie geldt een tarief van

€  150,00 ex btw per uur (inclusief nabewerking).

Reiskosten € 0,35 per kilometer

Indien gewenst kan ik ook een offerte op maat maken op basis van uw specifieke wenen en eisen.