Reviews

“Haar werk onderscheidt zich doordat zij afstand neemt van traditionele fotografiekaders en hierin bewuste inhoudelijk nieuwe vormkeuzes maakt, die haar werk een eigentijdse stijl en vernieuwende kijk op portretfotografie geeft.”

Rob


“Ik zie Leona als een betrokken, professionele, warme fotografe met letterlijk en figuurlijk een eigen kijk op de dingen. Tijdens een bruidsreportage kan ze onzichtbaar aanwezig zijn maar anderzijds kan ze er wel “staan” als er cruciale dingen zoals een groepsportret gefotografeerd moeten worden.

Ze poetst de dingen in haar portretfotografie niet weg met allerlei ”soft focus filters” maar is in staat mensen, vaak op een stoere manier, eerlijk, puur en kwetsbaar vast te leggen. Dat stoere en kwetsbare tegelijk onderscheidt haar van andere fotografen waardoor ze een eigen ”handtekening” heeft.

Het portret dat ik professioneel gebruik heeft Leona gemaakt en ik sta erop ‘zoals ik graag gezien wil worden en over wil komen’ wat moeilijker is dan het misschien lijkt. Ik ben haar daar ook erg dankbaar voor!”

Marianne


“Leona is een fijne en zeer kritische fotograaf! Op een prettige manier heeft ze ervoor gezorgd dat een klein meisje het super leuk vond om foto’s te laten maken van haar. Met als eindresultaat veel mooie, natuurlijke en ontspannen foto’s. Ze heeft heel veel oog voor detail…….. De volgende fotosessie mag je wat ons betreft plannen.”

Renate


“Ik heb verschillende foto’s laten maken door Leona. Ook een fotosessie met mijn kinderen. De resultaten zijn prachtig. Leona is heel rustig, luistert goed naar wat je wilt, geeft goede adviezen en stelt je op je gemak. Zelfs mijn kinderen vonden het super leuk om gefotografeerd te worden. En dat zie je in de resultaten. Ze gaat niet voor een acht, maar voor een tien! Ik beveel haar van harte aan!”

Gieneke


“Doordat Leona mijn zoon en dochter op een leuke spontane manier overtuigden hoe zij de foto’s wilde maken werd het resultaat iets waar we trots op zijn. Ik kan iedereen die iets anders wil aanraden bij Leona een fotoshoot te boeken.  Het pronkstuk hangt mooi in onze woonkamer.”

Frans